Badkamer beton-cire

Cemcolori waterdicht én naadloos
Een uniek product op de markt: waterdichte en naadloze beton-cire afwerkingen voor bijvoorbeeld je badkamer. Cemcolori is van nature waterdicht en dat maakt het een uniek product vergeleken met bestaande producten op de markt. De laklaag die wordt aangebracht dient enkel ter bescherming tegen vuilaanslag en vergroot de onderhoudsvriendelijkheid. Andere naadloze afwerkingen die verkrijgbaar zijn op de markt worden met een laklaag waterdicht gemaakt. Wanneer deze laklaag slijtage gaat vertonen verliest de afwerking zijn waterdichte karakter. Dit is bij Cemcolori niet het geval. Ons product is uitvoerig getest en van nature waterdicht. Het is daardoor een ideaal product voor bijvoorbeeld je badkamer, douche en toilet. Door dit waterdichte en naadloze karakter is Cemcolori bovendien een zeer geliefd alternatief voor tegels in natte ruimtes. Meer lezen over Cemcolori, klik hier.

Mogelijk over tegelwerk heen te plaatsen
Het is bovendien mogelijk Cemcolori over tegelwerk heen te plaatsen. En dat voorkomt veel onnodig sloop- en breekwerk. Onze gecertificeerde verwerkers vlakken het tegelwerk eerst uit, dit voorkomt dat de ondergrond door de Cemcolori zichtbaar wordt. Op deze ondergrond kan Cemcolori vervolgens aangebracht worden. Op deze manier voorkom je onnodig sloopwerk en wordt er zeer eenvoudig een revolutionaire designafwerking gerealiseerd. Een compleet nieuwe uitstraling voor bijvoorbeeld je badkamer. De beton-cire van Cemcolori maakt het in een handomdraai mogelijk.

In minder dan een week een compleet nieuwe badkamer
En daarom is het in veel gevallen mogelijk om je bestaande badkamer binnen een week om te toveren tot een compleet nieuwe inrichting. In veel gevallen is het namelijk mogelijk om Cemcolori in twee tot vier dagen te realiseren. Natuurlijk is dit afhankelijk van de specifieke situatie en kan een gecertificeerd verwerker in een gedetailleerde planning voorzien. Dit geldt natuurlijk ook voor een badkamer in nieuwbouw.

In combinatie met vloerverwarming mogelijk
Vloerverwarming in je badkamer combineren met Cemcolori? Dat is geen enkel probleem. Voor de realisatie van Cemcolori vloeren hebben wij een apart opstookschema voor de vloerverwerming opgesteld. Dit schema is via gecertificeerde Cemcolori verwerkers te verkrijgen. Bovendien voldoen onze afwerkingen aan de strengste eisen van veiligheid en comfort.

Niet alleen betonlook maar ook in andere kleuren mogelijk
Zijn de betonlook kleuren door je minder geliefd, maar bent je wel op zoek naar de voordelen die Cemcolori te bieden heeft? Goed nieuws! Cemcolori is verkrijgbaar in 23 verschillende standaardkleuren en is bovendien op basis van RAL/NCS kleurcode te produceren. Op deze manier is het mogelijk om Cemcolori een heel andere uitstraling te geven. Wat dacht je van een warm gekleurde bruintint? Bekijk onze kleuren voor meer inspiratie.

Bekijk hier onze kleuren voor meer inspiratie

Cemcolori Art Collection
Of kies voor onze nieuwe productlijn met een Cemcolori Art toepassing. Cemcolori Art is cemcolori aangebracht op een creatieve en unieke manier. Met speciale bewerkingstechnieken wordt Cemcolori Art op een unieke manier aangebracht. En dat resulteert voor eindeloze mogelijkheden en unieke afwerkingen. Denk bij de verschillende structuren onder andere aan: leer, hout, rots, fossiel, natuursteen, roest en metallic uitstralingen.

Meer lezen over Cemcolori Art Collection

ik wil graag
in contact komen
met een gecertificeerd
verwerker uit mijn regio

Klik hier

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!
Lees meer ►